餐廳: 德昌魚蛋粉
資訊:

2009-07-24 14 瀏覽
其實我覺得我都幾有資格講 "我愛茶餐廳" 呢句說話! 因為我真係好多餐都係茶餐廳入面渡過的今次食呢間, 都可以話係一間茶餐廳嚟, 因為佢唔係只係賣魚旦粉, 而係賣埋茶餐廳會賣的所有食物! 見肚餓, 就入去食, 有一個係沙爹牛肉包餐, 有個牛肉包加杯飲品, 個沙爹牛肉包本來都幾好食, 因為個沙爹汁好野味, 牛肉索哂沙爹汁, 好正, 但係最可惡係沙爹牛肉係"凍"的, 令到本來好食的都變成唔好食 點解唔可以坐暖d 牛肉呢, 都唔係好難啫凍檸茶不過不失, 唔算太好飲, ok啦, 但係覺得個包認真d 整會係一個美食, 嘥左..

點解唔可以坐暖d 牛肉呢, 都唔係好難啫