2022-10-07
我成日搭巴士出旺角都會喺巴士上經過呢間雞翼山分店,成日喺巴士上遠距離window shopping 下佢果餐牌,睇下有機會食咩味道既雞翼好我真係期待咗呢一餐好耐嫁啦今日難得出旺角買野,梗係找緊機會去食一餐啦!我叫咗一個一人餐加12件雞翼餐,一人餐暫時有三個款式,我叫咗B餐,有一罐罐裝嘢飲🧃,嘢飲有三款可以揀,有Coke Zero/ 罐裝氣泡檸檬茶/罐裝氣泡桃橙茶,野食方面有溫泉蛋洋蔥雞翼丼,甜芥末雞軟骨及唐揚蝦12件雞翼餐可以喺九款味道內揀三款口味,我揀咗以前睇雜誌介紹舖頭最出名嘅文青風玫瑰雞翼、黑松露武士雞翼同埋韓風鹹蛋醬雞翼要留意一下,所有食物係即叫即整,所以要預少少時間等候,不過舖頭有唔少等候位置,亦有吧台同凳,所以喺度㩒下電話同朋友傾吓計啲時間都好快過喺等候期間,見到餐廳有張海報寫住有消費券優惠至到今個月嘅15號,就係用電子方式消費夠$68就送一杯茶飲呀,雖然係有每日指定飲品,但我見到飲品選擇好豐富,有珍珠奶茶系列又有白玉都有果茶系列,所以大家不妨把握機會15號之前嚟試吓啦,試多幾次唔同口味既雞翼同茶飲咁多款食物中,我最喜歡💕甜芥末雞軟骨、文風玫瑰雞翼和黑松露黑武士雞翼我推介大
咁多款食物中,我最喜歡💕甜芥末雞軟骨、文風玫瑰雞翼和黑松露黑武士雞翼我推介大家要試下!