2K
2008-12-30 31 瀏覽
29-12-20080係 PageOne 食到一肚火, 朋友一聽到話返九龍城食第二 round, 立即雙眼放光, 結果拉了佢0黎呢度食串燒.- 今次只食了兩串0野... 燒雞肝咬落粉糯, 甘香又帶甜, 膽固醇萬歲! - 雞腎十分爽脆, 配上甜甜0地又有粒粒花生的醬汁, 好食.- 無食朋友的豬頸肉, 不過佢叫了 3 串咁多, 係咁 munch munch munch, 相信幾好食.- 仲有一客 share 食的蒜蓉包: 只係普通嘉頓麵包塗上牛油, 灑上蒜粒, 蔥 etc 烘, 烘得鬆脆, 蒜味強勁, 食落十分香口, 好食.其實我唔食得辣, 但另外自己食了一碟泰式酸辣鳳爪, 果然夠酸, 辣度對我0黎講已到噴火程度, 愈食愈過癮, 哈哈. 不過過癮還過癮, 食了兩隻已急急叫一杯青檸沙冰救火, 又幾好飲喎.呢間主要做外賣生意, 鋪位比侯王道分店細好多, 但我覺得不論食物及招呼都比分店好, 唔怕人多 / 迫的話, 絕對應該食呢間 instead.
29-12-2008

$65 (宵夜)
  • 燒雞肝
  • 蒜蓉包