2024-05-22
同班友去試咗一間好有型嘅港式火鍋店 ""一鍋堂"", 真係超正!🌟 環境裝修圓潤華麗且又舒適, 火鍋料理新鮮可口,就喺旺角,地點方便到讓人驚艷,真心推薦!✨🌸 杏汁豬肺湯底自家熬煮的湯底無比清甜,湯味濃厚,滿滿的鮮味供你選擇,你又驚心動魄,愛不釋口!到底,豬肺湯底煮嘅火正啱,美味又醇厚💯未食已經流晒口水😍。🌸 肉品盛宴,真係被震到了!🥩 黑毛和牛、安格斯牛肉及手切牛肴肉,肉片口感絕佳,色澤誘人,肉味濃郁,食落去就好似入口即化咁!鍾意食牛肉嘅你,要小心可能會食到停唔到口哦😋。🌸 添上特色呈獻,魔鬼辣安格斯牛肉 真係足以引發食客嘅味蕾慾望,唔鍾意食辣嘅朋友,都要試吓,絕對唔會後悔⭐️⭐️。🌸 如果你鍾意食嘢,又鍾意試新嘢,每碟嘅極上安格斯牛小排同花雕浸安格斯牛肉, 到底真的讓你回味無窮❤️。總結嚟講,今日嘅一鍋堂係一場美味嘅盛宴跟快樂嘅經驗 😊 今後嘅每次火鍋聚會,一定會考慮佢哋喔!無論係朋友,家人定情侶約會,這裡都是首選😉我們已經好期待再次嘆佢哋嘅火鍋啦!一鍋堂已經準備好等大家嚟撈㗎喇! 🎉 推薦比所有嘅同事同朋友啦🏆