>>酒吧嚟講佢都算幾decent — 樓底夠高,枱與枱之間預留足夠空間都幾好坐 ,大大個mon 俾你吹住水睇波,唔趕人走加分<<🥢🥢🥢 回訪率 85% 🥢🥢🥢趁朋友返嚟食個飯,呢間佢話幾年前萬聖節嚟過,Menu items 唔貴,就再試下~ ⭐️西班牙香蒜辣椒煎蝦$107 油浸蒜片佐餐嘅大蝦煎得好彈牙,口感唔錯,係道幾好嘅starter ⭐️招牌脆皮豬腩肉配酸椰菜及黃芥末$98 呢道菜似係改良自德國鹹豬手,將豬腩肉切成一口大小更加lady friendly,豬皮真係炸到脆卜卜,一層肥膏一層瘦肉口,鹹香十足,怕膩可以點點黃芥末,或者食啖酸菜,⭐️烤三文魚柳墨魚汁意粉伴三文魚子$188本身墨魚汁就好creamy,估唔到加埋菠菜又ok,個三文魚柳配圓碌碌嘅魚子感覺更加有大海風味🤣Mocktail: 周星星同學$78 唔洗問一定係被個名吸引咗,lychee syrup 、pineapple juice同mango呢個經典夏日組合,混合埋yogurt同soda ,為重口味之夜\\\\\\\\\\\📍The Right Place @therightplaceee //

🥢🥢🥢 回訪率 85% 🥢🥢🥢

⭐️西班牙香蒜辣椒煎蝦$107

⭐️招牌脆皮豬腩肉配酸椰菜及黃芥末$98

⭐️烤三文魚柳墨魚汁意粉伴三文魚子$188

🤣Mocktail: 周星星同學$78

\\\\\\\\\\\📍The Right Place @therightplaceee /////////
尖沙咀寶勒巷17-19號地下

#食在尖沙咀 #睇波去邊好