2016-06-15
以前去 monster都非常滿意,今次去食,非常失望,食物質數方面,只有燒物符合以前水準。珍寶帆立貝壽司噶帆立貝唔凍,無曬胃口。吞拿魚腩無吞拿魚味。。。最差勁系d 單亂曬龍,無端端多左個無黎過噶海膽吞拿魚卷同鰻魚壽司,加埋一多左成舊水。 一入店佢地就叫我download佢地個 app會送個黑松露三文魚壽司,我另外都單點左一客,點知最後都只系黎左一客,催佢單佢就話 check check, 之後再催就話我地無 coupon number 俾佢,大佬,睇 len住佢抄左number 噶,佢又話要查下。等得太耐,跟著我地話買單,取消剩翻個個黑松露三文魚,佢就話我地食o個個系單點,無得取消,睇翻張單,佢地系 record我free左噶黑松露三文魚個 order先噶喔,甘我都忍啦,話叫佢上埋剩翻個個先啦,佢又話我地個 coupon number唔岩,我地真係發脾氣了,捻住比手機個 confirmation比佢睇去 prove我地個 coupon 岩岩已經用左。佢睇都唔睇就話"好啦甘我地取消翻啦"。 p. s 同我地處理單噶人系 Captain ,但個樣好似快 b 慢 b 入面肥o 個個,做野 真
最差勁系d 單亂曬龍,無端端多左個無黎過噶海膽吞拿魚卷同鰻魚壽司,加埋一多左成舊水。 一入店佢地就叫我download佢地個 app會送個黑松露三文魚壽司,我另外都單點左一客,點知最後都只系黎左一客,催佢單佢就話 check check, 之後再催就話我地無 coupon number 俾佢,大佬,睇 len住佢抄左number 噶,佢又話要查下。等得太耐,跟著我地話買單,取消剩翻個個黑松露三文魚,佢就話我地食o個個系單點,無得取消,睇翻張單,佢地系 record我free左噶黑松露三文魚個 order先噶喔,甘我都忍啦,話叫佢上埋剩翻個個先啦,佢又話我地個 coupon number唔岩,我地真係發脾氣了,捻住比手機個 confirmation比佢睇去 prove我地個 coupon 岩岩已經用左。佢睇都唔睇就話"好啦甘我地取消翻啦"。 p. s 同我地處理單噶人系 Captain ,但個樣好似快 b 慢 b 入面肥o 個個,做野 真係好似弱智佬,最後走噶時候,我同佢講,點解 monster宜家 d 單甘亂?佢好 q 細聲同我講一句 , 唔好意思! 宜家 monster sushi生意差到無錢請人咩?定系 mk 鋪 請 mk店長 serve mk客??!!