餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
吃餃子過上好日子-倘若生活這麼簡單那該多好。.這間餃子店的魅力,除了餃子🥟的本身,牆身的正面字句,亦係吸引我一再返dep的原因。.龍鳳松茸餃:這款餃子與狀元九鼎湯的關係,就像是珍珠和奶茶一般,兩者缺一,都總會令人感覺“爭咁啲嘢咁”,兩者相輔相成下,才會使美味的本身更加美味。.四川涼皮& 麻辣豬肉餃:晶瑩剔透嘅片片涼皮,滑溜非常,加上大量花生粒和麻辣汁,辣得過癮,再加埋有異曲同工之妙嘅麻辣豬肉餃一齊食,就算有少少頂唔到咁辣,都完全停唔到落嚟,爽。.蜜餞雞翼:是日嘅雞翼超水準發揮,香甜鹹香並存,而且肉質恰到好處的熟度,啖啖都嫩口甜蜜蜜。.雙拼餃子:一次過滿足晒兩個願望嘅雙拼餃子,👶🏻B仔就揀選左大白菜豬肉餃配粟米豬肉餃,前者相對清淡,後者味道就會更加鮮明,粟米飽滿香甜,若要我二選一,個人則偏愛後者。
吃餃子過上好日子-倘若生活這麼簡單那該多好。

龍鳳松茸餃:

四川涼皮& 麻辣豬肉餃: