2022-07-09
第一次係open rice寫食評 真係不吐不快同幾個friends諗住chill下 見到依間露天餐廳 環境幾正兼價錢合理就諗住試下環境好大 侍應安排了最邊緣的露天位置服務差 舉極手都無人理你 唔緊要我可以等酒精飲品同食物質素正常啦座位隔離係花槽 坐坐下見到好大隻小強係花槽走來走去 咁佢唔走過來 我地都算啦無視佢點知原來唔止一隻小強 目測估計有4-5隻陸續地爬出來 仲要隻隻都好大隻 突然間有一隻起飛 飛咗去隔離枱客到 之後其他都輪住起飛 周圍橫沖直撞 大家係到尖叫 場面一度混亂 啲staff見到依個情景 係完全無反應!!!!!! 佢地好似已經見慣咁 我懷疑依個情況每日都上映緊位於希慎高層嘅露天餐廳 我唔suppose會見到小強 仲要係大隻小強 仲要係隻隻都識飛我好懷疑點解無人comments講過我相信我唔係第一個遇到依個情況所以決定出post提醒大家 為免再有人中伏唔坐花槽邊應該無安全嘅但間野嘅衛生情況如何 自己諗啦
環境好大 侍應安排了最邊緣的露天位置
服務差 舉極手都無人理你 唔緊要我可以等