2013-01-04 562 瀏覽
好久沒有光顧,難得回味一番。發現兩邊鋪頭都轉手了。入到店內,鋪面外觀沒有太大分別,但多了不少熊貓飾物(有一隊熊貓好得意!);還有部份出售!熊貓迷自行留意下。講返食物,topping 加了有窩夫餅、朱古力粒粒同埋雞蛋糠。叫了一杯150g,自行加了喜受的芒果、oreo,仲有試埋落窩夫餅和朱古力粒粒;今天有綠茶糯米糰但不合我口味,不加了。臨磅之前店員叫我試下新出的焦糖香蕉,加了兩件。乳酪大大杯$32,我覺得都是抵吃非常!乳酪味道一如以往,我最愛呢度的乳酪夠奶味!食得出酸味但又不似傳統乳酪咁酸咪咪;乳酪味無加水,同crumbs和K11個間好相似。配料方面,焦糖香蕉都好好食,想不到這個搭配很是不錯,值得推介!窩夫餅特登整到一小塊一小塊,太大塊會好飽,店員好細心,讚!朱古力粒粒佢地雪住賣,夠硬唔會溶。味道好濃,食起黎好有口感。下次帶埋囝囝去食!
好久沒有光顧,難得回味一番。發現兩邊鋪頭都轉手了。
);還有部份出售!熊貓迷自行留意下。

乳酪大大杯$32,我覺得都是抵吃非常!
窩夫餅特登整到一小塊一小塊,太大塊會好飽,店員好細心,讚!

下次帶埋囝囝去食!
食好野要排隊~
2012-12-02
3 分鐘 (堂食)
食好野要排隊~
  • Yogurt