2018-02-13 3549 瀏覽
其實一路都想試呢間buffet,見佢又有discount,所以早幾日已經打去book位,但都得門口嘅位置,不過唔緊要啦。(最緊要有得食)坐門口位置都唔會唔方便, 因為行幾步已經係拎食物嘅地方。一開始就梗係拎魚生食啦,我拎咗三文魚、北海道帶子同甜蝦。真係要俾個讚佢,雖然三文魚一次只可以拎三件,但佢每件都非常之厚,實在太有咬感,而帶子亦好鮮甜。另外,我都拎咗長腳蟹,真係啖啖肉好好味!行入少少,就見到有拎生蠔嘅地方,拎咗兩隻尼試,但都覺得唔錯。(我不嬲對生蠔一般)而呢個鵝肝多士,實在係the dish of the day!鵝肝煎得啱啱好,配上勁脆嘅多士!yummy x 100000 (所以encore 左兩次)呢度嘅甜品都係令我bling bling eyes! 燕窩燉奶,我係encore左3次。焦糖燉蛋、綠茶心太軟都係我最愛! 呀仲有soufflé  (打尼個食評 望住啲相簡直流緊口水)
坐門口位置都唔會唔方便, 因為行幾步已經係拎食物嘅地方。

一開始就梗係拎魚生食啦,我拎咗三文魚、北海道帶子同甜蝦。

另外,我都拎咗長腳蟹,真係啖啖肉好好味!

呢度嘅甜品都係令我bling bling eyes!

2018-02-06