2009-02-18 14 瀏覽
上個月先呢度食過burger,今日我又心郁郁想食。就黎返呢間,呢間坐出面可以望到街景。我想買野食個陣,個小姐俾左個餐牌我睇,不過我今次都係想食芝士華堡餐。芝士華堡一送到我手,個包好夠熱,即叫即整就算真耐都值得既。個包好多料,有蕃茄、洋蔥、青瓜、芝士、牛肉等。樣樣都咁好食。特別係牛肉,肉質鮮嫩又夠juicy。絕對唔係M記既貨色。當然,最今令我印象難忘既係好強烈既洋蔥味,我唔知點解好鍾意呢種味,感覺好似食緊生既洋蔥。但又幾好食,而且呢種味係burger king獨有既。薯條表面上無乜特別,但我好鍾意食。因為佢地唔係落得太多鹽,所以唔會食到成口鹽。而且大部份既薯條都好脆,無乜邊條係好淋。再加埋黑椒就更好味,而呢黑椒味好強烈,有小小辣架。唔似得M記得個樣,但黑椒味就無乜。次次黎都咁好食,有一必有二既。此外,呢度既服務大使好好人,會幫你捧餐去你個位到,認真唔錯。

芝士華堡
薯條