2021-12-14 89 瀏覽
今日起身已經1點🤣問問尊貴嘅老公大人❤️想食咩佢話好耐都未去過憶利果間墨西哥菜💃🏻唔使講咁多Let’s go😁去到已經2:00竟然full house😱好彩唔係等好耐已經有得入去座👍🏻早餐同lunch一餐過所以叫得比較多嘢食🤣🤣玉米薄脆配三色醬料❤️好鍾意佢㗎牛油果醬勁開胃入邊有洋蔥辣椒青檸做調味👍🏻而老公就鍾意佢個番茄醬👅用料都好新鮮真係新鮮製造😆跟住我就叫咗個自家製炸蟹餅😍Omg呢排真係食蟹食上癮呢個即叫即整上枱嗰陣仲出緊煙🔥蟹肉勁多😝夾埋佢執鞭嗰啲蕃茄洋蔥同埋沙律醬石完全係打開咗食慾的大門🥳食食吓呢個都忍唔住叫咗個可樂嚟飲😬之後我再叫多咗個雞肉墨西哥薄餅😍因為我唔鍾意咁林所以我叫咗佢嗰醬分開上🔥超多芝士雞肉唔鞋口👍🏻仲要牛油果醬勁新鮮食落去唔會太油膩💖不過呢個份量真係太多最尾我都食淨兩件🙈做咗大晒鬼🙈老公就叫左蘑菇芝士玉米卷餅😬入面勁多餡料😍食落去層次好分明而且口感好煙銀😝
好彩唔係等好耐已經有得入去座👍🏻

早餐同lunch一餐過所以叫得比較多嘢食🤣🤣