餐廳: 傷心酸辣粉 (砵蘭街)
資訊:

2022-11-26 654 瀏覽
今日lunch唔知食咩好,走左去朗晴坊嗰邊搵嘢食!見到原來呢度都有間酸辣粉,真係好耐無食過☺️而家新出左個酥香脆豬腩餐🤩仲要包一杯白桃烏龍冷泡茶,望落好似好吸引 所以決定點㴝試吓☺️個豬腩真係不負姓名,勁酥勁香,咬住一啖脆卜卜,仲帶少少甜味,加埋佢跟餐既香辣粉,味道甜甜辣辣,好豐富😋😋另外我哋仲點左個二人餐,A、B、C、D各選一!我哋揀左一碗酸辣粉、一碟涼麵、夫妻肺片、香酥軟骨、酸辣土豆絲和炸墨魚餅,超級豐富😋😋酥辣粉及涼麵超級大碟👍👍夫妻肺片,麻麻辣辣又爽口👍👍軟骨份量都幾多,炸到金黃香脆🤤🤤土豆絲酸酸辣辣真係好開胃😋😋炸墨魚餅超級彈牙,點埋甜酸醬,真係好正🥰肉燥涼麵香香辣辣,幾正估唔到佢地咁多年都好似keep住水準,又無乜點加價🤤🤤食咁多都係$200左右🤩🤩抵食👍👍下次可以再食📌 傷心酸辣粉 (砵蘭街) (旺角)旺角砵蘭街215號朗晴坊1樓

所以決定點㴝試吓☺️

肉燥涼麵香香辣辣,幾正

📌 傷心酸辣粉 (砵蘭街) (旺角)
旺角砵蘭街215號朗晴坊1樓
2022-11-19