2021-06-28 29 瀏覽
以前中學成日來呢間,今日同朋友想來回憶一下。餐廳大約容納到30人左右,防疫期間座位之間有一定距離,唔會太逼,坐得舒服。當然價錢比以前加左,不過都算唔貴。士林香腸:做得香脆可口,又唔會有油膩嘅感覺。味道幾好,最喜歡的小食。香芒沙拉鳳尾蝦:佢呢個炸蝦同平時嘅都差唔多,但係佢嘅醬汁有亮點,係一個芒果味嘅汁,配上炸物,幾特別。皮蛋肉鬆豆腐:豆腐非常之滑,皮蛋就OK。 仲有肉璧。老細教落可以三樣混合一齊食,味道係幾豐富 有層次。牛筋牛肉飯加魯肉:佢嘅牛筋係有少少辣味,識落幾過癮,同出面嘅剩係得滷水味既添加一分新鮮感。佢驚牛肉都煮得好淋,不錯。百香果雪泡:甜到啱啱好,百香果味亦都夠,飲落幾Fresh.杏仁奶茶:感覺上杏仁同奶茶唔係太夾,有點淡同怪怪地。

百香果雪泡:甜到啱啱好,百香果味亦都夠,飲落幾Fresh.
杏仁奶茶:感覺上杏仁同奶茶唔係太夾,有點淡同怪怪地。