2023-01-05 152 瀏覽
天氣凍就想去打邊爐,咁岩見到呢間幾多好評同埋做緊promotion就去左試,食物質素果然唔錯👍🏻2個人原本揀M5和牛set,而家加少少錢就升級左去A4🤣湯底就揀左清酒卜卜蜆,蜆嘅數量都多,酒嘅濃度仲可以自己調教~肉類方面真係勁多選擇,有唔同地方/唔同部位嘅牛,日本、澳洲、美國等都有,最impressed係鹿兒島’s後腿肉、肩胛肉眼、牛展etc全部肥膏會好多分布幾均衡,每片都薄切所以唔洗淥好耐就熟,keep到唔韌👍🏻另外仲有其他肉、海鮮、蝦滑、大量丸同菜可以order,多到試唔曬😂幾驚喜有啲熟食可以自己係出面夾,我去個日有日式炸蠔、炸蝦、魚片、仲有咖哩魚蛋,都幾多款而且仲係脆嘅,可以係等啲邊爐料熟嘅時間做前菜一流~甜品係haagen daz朱古力/雲呢拿2揀1,一打開雪糕面無啦雪粒好光滑,睇離無溶左再雪,滿足👍🏻