2010-10-17
未來老婆大人今日去教堂, 之後就同我一齊泥嘆杯咖啡.早兩個月尼過, 兩點等到四點都冇位, 所以閃人. 今次學精左. 一點去到.去到老闆娘開緊餐. 但都招呼我地坐低. 介紹下有乜野飲同食. 大致上同之前 d 師兄師姐講既一樣. 就叫左一個 all day breakfast, 一個牛油果 toast, 一杯 expresso 同 iced cap. 之後有兩三台人陸續出現, 大概都等左半個鐘定九個字先到.breakfast 同 toast, 都 above average la, 食得出好比心機. 尤其是個 scrambled egg. 中間剛剛熟, 應該係不斷兜先整到.過多陣, 咖啡到, 出事了.飲左一啖大人既 expresso, 極度後悔!上次應該繼續等.杯咖啡又有油, 又香, 濃得來, 唔酸唔苦唔咸. 杯 iced cap. d cream 又滑又棉, 小小甜伴住甘甘地既咖啡味. 戀愛既感覺啊. 等待途中有兩位美少女坐低. 結果同老闆娘有段比較大聲既討論. 小妹妹, 人地賣咖啡架, 唔一定有野食賣架. 同埋人地真係得一個人一雙手同埋兩台客等緊. 你當
未來老婆大人今日去教堂, 之後就同我一齊泥嘆杯咖啡.

之後有兩三台人陸續出現, 大概都等左半個鐘定九個字先到.

過多陣, 咖啡到, 出事了.

飲左一啖大人既 expresso, 極度後悔!

上次應該繼續等.

等待途中有兩位美少女坐低. 結果同老闆娘有段比較大聲既討論. 小妹妹, 人地賣咖啡架, 唔一定有野食賣架. 同埋人地真係得一個人一雙手同埋兩台客等緊. 你當人地千手觀音咩. Take 得你 order 儘快做, 都要做得好先得架. 趕時間就去 starbucks la. 食壽司等一個鐘就得, 等一杯精心製作既咖啡就唔得?
2010-10-17
  • coffee