2022-04-07
🔆燒味滷師 (葵涌)🔆葵涌和宜合道90-114號成城大廈地下13號舖一食再食,回購率高爸爸好鐘意食燒味,食過燒味滷師之後就念念不忘,佢今日岀去同Friend聚舊完,經過見到又買回家,我媽咪聽到加送開心🥳🥳🥳到拍手掌呀👏🏻👏🏻👏🏻真係好多人買排隊😯😯😯1.至尊燒鵝(1/4隻)燒鵝個皮好脆,甘香嘅味道,入口齒頰留香,真係好正,肥瘦比例剛剛好,我都好鍾意點酸梅汁,真係好開胃😋買嘢嘅姐姐好貼心,提醒鵝汁要臨食之前先好點,最好味。2.燒味佬叉燒(半斤)阿媽話要食淋叉燒,要入口好淋滑嘅,入口好軟,真係攞嚟送飯一流,我全家都好快清晒咁蜜甜味嘅叉燒😊食完一舊又一舊🥳🥳🥳3.客家鹽焗雞(半隻)我以點嘅薑蔥真係好爽😄鹹味適中,鹽香味充足,入口唔會鞋颯颯,冇碎骨,雞胸肉都係嫩滑㗎!4.海蜇拼泰式鳳爪(半磅)第一樣清晒嘅送👍🏻👍🏻👍🏻爽口開胃,無骨真係好方便呀,啖啖肉越食越上癮。要讚佢嘅外賣食物盒真係好靚仔,好硬淨,又保溫👍🏻👍🏻👍🏻環境乾淨,勁多街坊排隊幫襯
🔆燒味滷師 (葵涌)🔆
葵涌和宜合道90-114號成城大廈地下13號舖
一食再食,回購率高
真係好多人買排隊😯😯😯
1.至尊燒鵝(1/4隻)
2.燒味佬叉燒(半斤)
3.客家鹽焗雞(半隻)
4.海蜇拼泰式鳳爪(半磅)
要讚佢嘅外賣食物盒真係好靚仔,好硬淨,又保溫👍🏻👍🏻👍🏻
環境乾淨,勁多街坊排隊幫襯