2024-09-01
之前都黎過食一次 今次同女朋友再黎食 野食質素依然保持水準🤣 好食得黎又高性價比 而當中最吸引之處就係+$1有蛋糕放題😍 不過好似做埋依幾日咋 去之前要問清楚店員丫😉🍀魚糕串辛辣麵卡邦尼意粉依個一定要食 因為真係超級好食🤤 除左賣相好吸引之外 味道亦都好濃郁入味 卡邦尼醬汁稀稠度恰到好處 有掛身效果😍 食一啖意粉 再咬一啖魚糕 好滿足🥰🍀傳統人參雞湯配白飯人參雞湯同平時係韓國食到嘅感覺好相似 整得好好食😜 雞肉亦都好軟嫩 輕輕力一咬已經化開 好正😚 將白飯浸少少人參湯再食 更加開胃🤩🍀金莎朱古力夠晒甜 好岩我依啲鐘意飲甜野嘅人🤣 朱古力味濃郁 飲一啖再食返粒金莎朱古力 好邪惡🍫🍀蛋糕放題我地直接叫左一輪 一共六款口味😆 包括原味芝士蛋糕 朱古力芝士蛋糕 伯爵茶慕思 柚子乳酪慕思 抹茶紅豆 同埋Tiramisu🍰 每一種口味都整得好好 絕對吾係事事但但整個蛋糕比客人😳 而我最鐘意嘅就係芝士蛋糕 同埋伯爵茶慕思 忍吾住叫多左個黎食😝
🍀魚糕串辛辣麵卡邦尼意粉
🍀傳統人參雞湯配白飯