2022-01-21
🧡至尊拼盤😋醉雞好淡,雞皮厚過d肉肴肉比較出色,其他涼拌青瓜果d都係好淡🥲🧡烤北京填鴨 (半隻 $188)😋😋😋上菜時司傅拎左隻鴨出黎,但係一個老遠位置片🥲 明明我地隔離好多位😟 無得欣賞都算,仲要d鴨係室温。。。好彩d餅皮夠熱😅另外仲上左碟一口酥,應該係比較肥同脆的部位,沾黃梅醬食又真係幾正喎🤤🧡蟹粉撈麵 $168😋室温😀 麵仲係麵餅狀態好難先夾得散😀加一pat零蟹粉味既醬😑🧡意大利黑醋骨 $98😋😋😋😋全餐飯我最欣賞的菜,排骨酸酸地好入味,雖然未至於腍到離骨,但由於個調味太出色所以好加分👍🏻 面頭仲沾左黑糖醬,有少少拉絲效果,食落脆脆甜甜☺️🧡南翔小籠包 $68😋😋😋正常發揮🧡羅漢凍 $68😋😋😋😋好特別的果凍,由羅漢果製成,配桂花糖醬,花香伴著羅漢果的蜜味👍🏻🧡桂花湯圓 $34😋😋桂花薑糖水過甜,配本身甜度已經稍高既芝麻湯圓,格格不入,桂花糖水都係配無餡湯圓比較好🤔🧡腰果露 $34😋😋😋甜度剛好,口感細滑
🧡至尊拼盤
😋
醉雞好淡,雞皮厚過d肉
肴肉比較出色,其他涼拌青瓜果d都係好淡🥲
🧡烤北京填鴨 (半隻 $188)
🧡蟹粉撈麵 $168
😋