2021-10-03 28 瀏覽
今日同爸爸出旺角買野,行過樂園想食碗麵做下午茶,爸爸最鍾意食牛雜同牛腩,咁我地就點哂兩樣啦!樂園好多地方都有分店,所以我地對佢既質素都好放心,而且呢間鋪開左冇幾耐,裝修好新淨,成間鋪都好企理,比人食得放心既感覺!-崩沙腩河粉$52崩沙腩超級好食!超級!牛味好濃好重,筋膜位同脂肪好香,肉好嫩身,唔會好鞋口,又唔會好硬,個湯底都唔咸,飲幾啖湯都唔會口乾,河粉好滑,唔會煮得太林,份量好足!下次一定會再食!-牛三寶米粉$52牛三寶有牛筋、崩沙腩同埋牛肚,好好食,牛筋好林好滑,好入味,牛肚好爽,好易咬,一D都唔硬,冇牙都食到XD!米粉都整得岩岩好,good!-凍杏霜、熱好立克(下午茶加左$5餐飲)下午茶跟餐飲只係加$5,野飲正常水平,份量足夠!食完仲好掛住崩沙腩既味道,下次再來!

-崩沙腩河粉$52

-牛三寶米粉$52

-凍杏霜、熱好立克(下午茶加左$5餐飲)
下午茶跟餐飲只係加$5,野飲正常水平,份量足夠!

食完仲好掛住崩沙腩既味道,下次再來!

下午茶