2023-12-29
🥰一家四口聚埋一齊,最注重就係食飯個餐,我地上網搵到旺角既麻辣小聚,見佢環境幾好,放題之中有得食水煮魚,好特別,所以一定要試一試,咁啱我地入去個時都比較多人,等了一段時間就入得,好彩都算快,由店員帶位及推介,呢度既環境氣氛相當好,大部份食物都係用電話落單🥰回味水煮魚鍋🫶🏻🎖️呢間回味水煮魚鍋嘅菜式真係好正😋,魚鍋入面嘅魚片新鮮爽滑,煮得啱啱好,唔會太爛咁樣,加埋佢哋特製嘅辣椒醬汁🌶,嗌埋白飯真係一流。湯底濃郁得黎又唔會太重口味,食完之後仲有種暖笠笠嘅感覺,真係啱哂而家嘅天氣。🍲而家已經諗住同屋企人再嚟食多次,下次仲可以試吓佢哋嘅其他口味,餸菜種類都幾齊全,個人真係推薦佢哋嘅酸菜魚,個酸菜味香得嚟又唔會蓋過魚嘅鮮味👍🏻。職員嘅服務態度都好好,上菜速度都快,真係一個好正嘅食肆,我會推薦朋友嚟食嘅👌🏻。扎扎跳大海蝦🫶🏻🎖️就係睇到對面枱既海蝦好新鮮,就係我地都要食埋一份,好大隻好新鮮真係,夠晒肥美,蝦肉豐富,我地真係好鐘意食蝦牛記貢丸🫶🏻🎖️呢度既貢丸都好有特式,用來打邊爐一流,將湯底融入,好有另一番味道,彈牙既質地食得津津有味任食小龍蝦🫶🏻🎖️真係要推介你哋去試下呢間嘅任食麻辣小龍蝦,食咗真係令人
🎖️呢間回味水煮魚鍋嘅菜式真係好正😋,魚鍋入面嘅魚片新鮮爽滑,煮得啱啱好,唔會太爛咁樣,加埋佢哋特製嘅辣椒醬汁🌶,嗌埋白飯真係一流。湯底濃郁得黎又唔會太重口味,食完之後仲有種暖笠笠嘅感覺,真係啱哂而家嘅天氣。🍲而家已經諗住同屋企人再嚟食多次,下次仲可以試吓佢哋嘅其他口味,餸菜種類都幾齊全,個人真係推薦佢哋嘅酸菜魚,個酸菜味香得嚟又唔會蓋過魚嘅鮮味👍🏻。職員嘅服務態度都好好,上菜速度都快,真係一個好正嘅食肆,我會推薦朋友嚟食嘅👌🏻。 扎扎跳大海蝦🫶🏻
🎖️就係睇到對面枱既海蝦好新鮮,就係我地都要食埋一份,好大隻好新鮮真係,夠晒肥美,蝦肉豐富,我地真係好鐘意食蝦 牛記貢丸🫶🏻
🎖️呢度既貢丸都好有特式,用來打邊爐一流,將湯底融入,好有另一番味道,彈牙既質地食得津津有味 任食小龍蝦🫶🏻
🎖️真係要推介你哋去試下呢間嘅任食麻辣小龍蝦,食咗真係令人回味無窮🤤!首先就係小龍蝦本身啦,肉質爽口彈牙,而且保證新鮮,每隻小龍蝦都咁肥美,剝殼都容易,一啖肉真係好過癮。跟住就係佢哋嘅麻辣醬汁啦🌶,香辣得嚟唔會太過火辣,夠晒味道又唔會噁心,食落去係真係一流。👍🏻而且任食嘅話,你真係可以盡情咁享受,唔使擔心食得唔夠,真係食到飽!😍員工服務都係一流,會不時過嚟問下有咩需要,個人真係覺得好貼心。🥰環境又舒適,擺設得好有中國風,加上背景音樂悠揚,食完小龍蝦之後簡直係賞心悅目。👌🏻無論係同朋友開Party,定係同家人一齊去搵食,呢度都真係好啱哋,有機會一定要再嚟!👏🏻