2022-09-06
👍🏻 蟹肉明太子流心西班牙蛋餅邪惡之選😎蛋餅非常軟綿 切開流心蛋漿及芝士湧出黎 蛋香味濃郁 加上蟹肉、三文魚子、明太子沙律醬係蛋餅表面 增添左蛋餅嘅鮮味 同時口感都會變得更加豐富💕👍🏻 日式黃金蟹膏三文魚子帶子明太子手捲粉睇個菜名都知豐富非常 表面有三大粒帶子 煎得金黃 但內裏保持嫩滑🙌🏻三文魚子、蟹膏分量超大方 明太子嘅味道融入咗喺忌廉汁入面 creamy濃郁 每一條手捲粉都有爆汁嘅效果😎其實係第一次嘗試手捲粉 口感比較煙靭 覺得都唔錯!👍🏻 伯爵茶芝士蛋糕店家經常會準備不同類型嘅甜品作為是日甜品 今日係伯爵茶芝士蛋糕🍰食落口充滿伯爵茶香味唔算好甜 芝士蛋糕口感屬於比較軟綿 有機會撞到呢個甜品的話都可以一試🤗注意事項⚠️- cafe裝修比較簡約隨性風 亦都滲入左點點玩味性質 可以到處發掘下🎉- 每日甜品之選可以問店員查詢🔍
👍🏻 蟹肉明太子流心西班牙蛋餅
👍🏻 日式黃金蟹膏三文魚子帶子明太子手捲粉