$65雙球買一送一,咁抵食唔怪得知間間都排長龍,沙田新城市呢間原本諗住用咗張coupon點知見到買一送一要用八達通俾錢連coupon都唔用lu~可能真係人太多,又正是飯後甜點時間,前面排隊啲妹妹仔試食試來試去選唔到,阻住後面選好既我地😅因爲間野真係好細間⋯⋯味道選擇唔多好似得廿款味左右⋯⋯都選咁耐⋯⋯賣雪糕妹妹們都有啲唔耐煩開口問未落單既上前啦,佢未有得掘雪糕都問定先,仲催促後面果對人快啲選~~趕收工嗎🤔可能夠鐘放工綠茶我必食既濃濃茶味唔甜,麻薯都係😂呢間無海鹽焦糖唔使糾結😂麻薯係超正架,咁凍都做到咁軟好難架,一球入面仲有好多粒👍🏻意大利芝士餅味,入口真係思覺失調以為真係食緊tiramisu🤤係個雪糕唔知點解溶得勁快
$65/4球
$65/4球