2022-01-10 346 瀏覽
今次係第二次黎食,第一次食係去CWB店🤪因為利間開係奧運個邊最近我,所以又拉左我男朋友去食🤪一開始先黎兩杯野飲,左邊係好似叫長島冰茶(mix可樂),佢個真名我真係吾記得🤣,味道就係飲得出淡淡既可樂味only右邊係我都係吾記得叫咩🤣,個味道係偏酸,幾開胃兩杯野飲我都吾算好推介😂第一次飲既coconut 同 mix berry juice係好飲好多,今次我地只係純試新野飲諗住😂又食返佢經典青口既味道❤️因為食過一次,而念念不忘,今次就衝著佢而黎😍 但今次我食到好煩厭😂😂😂 d青口入面有啲so, 成日好似有渣禁,我要吐出嚟🙃但奇怪明明我食CWB個間吾覺有禁既問題🤔但上網查過d so佢地吾整走係有道理,可以係煮既時候保持水分!?但就吾建議食用😂(我理解係禁)但我真係食到好煩厭👉🏻👈🏻或者我再食既話 會去食返CWB分店今次的確有啲失望….利個飯 真心兩次食都禁正❤️好香濃茄味既意大利飯,仲有我鐘意既龍蝦🦞😍真心推👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻利個都係懷住試下既心情食😂肉眼扒黎🤪 幾大塊但好多肥膏🤡我地叫5成熟… 味道還好我會鐘意之前食既西冷多啲🙃 肥瘦適中而利個扒 吾係好得…..補充:今餐我地將所有薯條加$1
今次係第二次黎食,第一次食係去CWB店🤪
因為利間開係奧運個邊最近我,
所以又拉左我男朋友去食🤪

一開始先黎兩杯野飲,
右邊係我都係吾記得叫咩🤣,個味道係偏酸,幾開胃

兩杯野飲我都吾算好推介😂

又食返佢經典青口既味道❤️
因為食過一次,而念念不忘,
成日好似有渣禁,我要吐出嚟🙃
但奇怪明明我食CWB個間吾覺有禁既問題🤔
但上網查過d so佢地吾整走係有道理,
可以係煮既時候保持水分!?
但就吾建議食用😂(我理解係禁)
但我真係食到好煩厭👉🏻👈🏻
或者我再食既話 會去食返CWB分店
今次的確有啲失望….

利個飯 真心兩次食都禁正❤️
好香濃茄味既意大利飯,
仲有我鐘意既龍蝦🦞😍
真心推👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

利個都係懷住試下既心情食😂
肉眼扒黎🤪 幾大塊但好多肥膏🤡
我地叫5成熟… 味道還好
我會鐘意之前食既西冷多啲🙃 肥瘦適中
而利個扒 吾係好得…..

補充:今餐我地將所有薯條加$10@1轉曬做蕃薯條🤪因為第一次食已經食過薯條同蕃薯條,完全係蕃薯條完勝,所以今次諗都吾諗轉曬做蕃薯條🤣 每條都好甜好好味😋

內部環境,我地兩個係下午茶時間去今次,專登簡無咩人既時間再食,始終疫情又開始返,食埋今餐,又要等疫情平淡返先再考慮過黎食lu,
但都係個句😂
我下次應該都係去返CWB分店食🤣

今餐Total: $12xx (已計加一)
價錢係偏高,但性價比其實係值,
因為包服務 環境 野食就睇運氣我諗😂