2023-07-31
呢個火鍋店好有特色👍🏻坐位好多都係露營椅😍好有去露營感覺🏕️花膠雞鍋專門店名副其實真材實料👍🏻👍🏻佢哋湯底非常濃郁飲落好鮮甜美味🤤飲下飲下都唔個飲左幾多碗🤭除左湯好飲雞都好嫩滑😋花膠唔洗講大塊過我塊面😆手切牛肉拼盤(大)嘩鍾意食牛唔好錯過👍🏻呢個拼盤有9款唔同部位👍🏻可以食到唔同口感😋仲有騸牯牛😍牛味鮮甜甘香,肉內油脂平衡食落非常好味🤤牛柳粒都好好味,油花非常香口🤭手打豐盛丸拼盤(10粒)好豐富呀,有5款唔同口味既手打鮮丸😋無論蝦丸同墨魚丸整得非常彈牙👍🏻最喜歡墨汁墨魚丸佢既味係最出😋滑類三拼(鮮牛滑、墨魚滑及鮮蝦滑)我地好鍾意食鮮滑🤭估唔到呢到有三拼😍墨魚滑同蝦滑就食得多啦,鮮牛滑真係好少有,佢地整得好夠味好彈牙😋我地好快就食晒😂雜菜拼盤 佢哋嘅拼盤真係有大碟又抵食😂連蔬菜都有拼盤😋我哋想食多幾款唔同嘅蔬菜,叫呢個就無錯啦,有9款唔同種類,可以樣樣事啲😚響鈴雙拼我個仔每次打邊爐必要嘅食物,今次雙拼有鹹蛋黃味,好鬼惹味😋豬肉揀左-豬頸肉佢整到成朵玫瑰花好靚🌹食落爽口易咬開👍🏻秘製半熟五花腩呢個都好味😋好肥美🤭
花膠雞鍋專門店名副其實真材實料👍🏻👍🏻
手切牛肉拼盤(大)
手打豐盛丸拼盤(10粒)
滑類三拼(鮮牛滑、墨魚滑及鮮蝦滑)
雜菜拼盤
響鈴雙拼
我個仔每次打邊爐必要嘅食物,今次雙拼有鹹蛋黃味,好鬼惹味😋
豬肉揀左-豬頸肉
佢整到成朵玫瑰花好靚🌹食落爽口易咬開👍🏻