2023-07-26
每次去圓方都感覺好Grand,有間韓式Cafe卻別樹一格,主打小清新感覺,食物價格相宜、環境舒適,難怪平日晚上都座無虛席。蜂蜜炸雞 $125————————————採用無骨雞肉,方便進食,外皮炸得香脆,雞肉仍然嫩滑多汁,加上蜂蜜味粉,入口甜甜好過癮🍗烤牛肉紫菜包飯 $92————————————經典嘅韓國飯卷,令我置身野餐嘅感覺,蛋、蘿蔔、芝麻等等材料,加上烤牛肉,既清新又豐富不單調。伯爵茶布甸牛角包窩夫 $145————————————爆邪惡嘅甜品🍮🧇伯爵茶布甸係意想不到地香濃,茶味重,一小口已經好香伯爵茶味。兩大塊Croffle夾住厚厚嘅Cream,邪惡到爆🫣仲要加埋雪糕🍦食完肥咗1kg但值得。咖啡三步曲 $65————————————掙扎咗一陣夜晚好唔好飲咖啡,奈何依個Triple真係太吸引,結果夜晚唔洗瞓🫡包括有Espresso, Crema, Latte,1Set滿足咖啡迷三個願望。
蜂蜜炸雞 $125
烤牛肉紫菜包飯 $92