餐廳: 摩司
資訊:

2017-06-09 966 瀏覽
東大街食店非常多, 一到晏畫飯時間就人頭湧湧, 好多時候遲左落去就要等好耐先有飯開🙈摩司屬於呢度少數午市都可以訂座嘅餐廳, 我地一行8人因為訂左座, 一去到就可以安排到入座👍餐廳唔大, 得5, 6張枱左右, 我地各自點左自己想食嘅Lunch set, 是日餐湯就只得一款, 味道都唔錯, 主菜我地Share食, 點左漢堡, 三文魚, 豬扒同雞扒, 味道認真唔錯, 價錢都唔算貴, 80蚊左右一個set。如果去東大街又唔想排隊等位食晏, 呢間確實係一個唔錯嘅選擇😁漢堡好大個, 肉質都好juicy, 薯角香脆👍豬扒好好味, 肉質有口感熟嘅魚我唔太喜歡🙈慢煮雞扒好味圓桌lunch

漢堡好大個, 肉質都好juicy, 薯角香脆👍

豬扒好好味, 肉質有口感

熟嘅魚我唔太喜歡🙈

慢煮雞扒好味