2017-03-10 334 瀏覽
對上一次經過見到呢間餐廳嘅裝修靚靚地,本身都有d興趣,今日再經呢度附近本身想食越南野,見到太多人所以轉左過嚟呢間。個menu都有d 設計,都整得幾靚!夜晚佢有晚餐set 有埋野飲,不過唔岩食所以無叫餐!佢d 飯都唔貴,好似都幾抵食!叫左一個濶佬·原條蒲燒鐵板鰻魚飯同埋板煎雞扒蛋包飯!首先先嚟鰻魚飯,個飯嘅賣相唔差wor。同佢menu 幅相都算係符合,算係好似樣。個鰻魚飯條鰻魚算大條,個飯又有d粟米可以撈下,都唔錯!唯一要彈係比較少汁有d乾,所以我喺個雞扒飯度攞d汁撈落個鰻魚飯度,撈完又ok wor!加左黑椒汁之後味道有d似Pepper Lunch!個雞扒飯同menu都係似樣,呢個同個鰻魚飯相反,佢就多左少少汁。而蛋包飯入面嘅飯係蕃茄飯,又有d驚喜wor!飯嘅飯量都好夠,味道亦都唔錯!可以再encore!
叫左一個濶佬·原條蒲燒鐵板鰻魚飯同埋板煎雞扒蛋包飯!
濶佬·原條蒲燒鐵板鰻魚飯
板煎雞扒蛋包飯
2017-03-08
10 分鐘 (堂食)
板煎雞扒蛋包飯