2018-07-13
下午同班朋友到呢度食下午茶自助餐, 價錢十分平宜, 百幾蚊黎講, 其實呢度既食物款式已經好對得住D客人了. 當然不能要求又要有刺身、海鮮、生蠔啦, 係咪先! 個人覺得已經不錯了.加上可以對住維港食野, 景觀都賺返啦!簡單出去睇下有咩野食...其實下午茶黎講, 都幾多選擇丫~仲要refill ge食物係會有唔同添!甜品未能試晒, 不過整體黎講, 有65/100我最鐘意食紅豆牛奶布甸, 好滑好香牛奶味道. 其他CAKE不過不失, 薯餅同炸雞塊都係2nd round refill既新食物, 熱辣辣, 又脆!有幾款點心, 沙律用上新鮮生果, 不過沙律醬就略為多左少少. 腸粉係齋腸, 自己可調配醬料.粉紅色的菜其實係紅菜頭汁醃的椰菜絲, 酸酸地, 阿仔好LIKE.雞蛋沙律漢堡包好多餡料 (只係自己好LIKE) 肉醬長通粉又好多肉醬, 粉又煮得夠腍, BB so like.香腸酥: 好脆, 又係熱辣辣既!! 整體食物其實係中庸質素, 不過以百多蚊既tea buffet 黎講, 我覺得都好合理了.仲要加埋任飲喎!!!
加上可以對住維港食野, 景觀都賺返啦!
簡單出去睇下有咩野食...
其實下午茶黎講, 都幾多選擇丫~
仲要refill ge食物係會有唔同添!
甜品未能試晒, 不過整體黎講, 有65/100
雞蛋沙律漢堡包好多餡料 (只係自己好LIKE)
香腸酥: 好脆, 又係熱辣辣既!!
仲要加埋任飲喎!!!