2017-07-07 112 瀏覽
烤魚係我最喜歡的菜之一,先烤好魚,再加秘製醬汁去煮,再加上不同配菜,每次到上海工作都必需要去食一趟!知到天后多左間烤魚就好想去試下!今日終於有機會去試下,訂了七點半準時到,不需要等位,鋪內裝修不錯,燈光比較柔和,而且好多卡位,不過卡位位置比較窄,欠舒適度。食物種類對比烤魚店已經算多,所以烤魚以外,我們都點小菜試下!我們點了招牌蒜香味江團魚$318 - 因爲寫明少骨,適合BB食!相對我平時食的三斤魚,這條真的比較細條。 魚皮烤到好香,魚肉好滑,但魚不太入味,蒜香味只係汁內,有點兒不夠味。加拿大肥牛$68 - 看上不太新鮮,而且比較韌,不太值涼菜如來佛掌$68 - 即是青瓜青紅椒豬碲,豬碲爽脆,醬汁好味,裝飾好特別。炸鮮奶 - 係我比較期待的菜式,鮮奶內滑外脆,有少少油膩感,加練奶好好食!烤羊架$48/兩件 - 調味很好,肉質不錯,推薦!蟹黃豆腐$78 - 萬萬想不到「蟹」係仿蟹柳碎粒 + 咸蛋黃+豆腐.....上菜時這一碟係凍既!我再重複睇了餐牌,這是小菜類,唔係涼菜....成碟野係結Tata, 老公唔肯食,阿仔更唔肯食.....我唯有放棄佢!服務員會定時過來加水,服務一流!這價格,該有

加拿大肥牛$68 - 看上不太新鮮,而且比較韌,不太值

,裝飾好特別。

烤羊架$48/兩件 - 調味很好,肉質不錯,推薦!

服務員會定時過來加水,服務一流!
這價格,該有更好的選擇。
2017-07-07
用餐優惠