2013-01-18
眾所周知,團購的質素參差,即使是享負盛名的餐廳搞團購,質素也會打一個折扣,爭在是多少折扣。但食過今次的團購放題之後,發覺市面仍有良心企業!兩年前係呢到食過一次正價放題,200幾蚊,今次加一埋單190蚊,見上次食得咁滿足一於支持下個團購!團購限左時段係下午6-8點,6點準時入到去就有人帶我地去坐低,我地2個人比左張4人枱我地,環境一流,餐廳唔會過於嘈雜,食得舒服又傾得舒服,冷氣通風都好足夠,唔會燒到同埋食到一頭汗。講返食物,首先送左每人一隻虎蝦,幾爽口,燒完之後點下啲山葵十分惹味,之後就叫左刺身,刺身屬一般貨色,但還可接受,當等緊啲生肉熟可以用黎攝下牙喇。推介的有一口牛,唔使燒好耐就熟,而且好夠肉汁,口感一流!帶子都值得叫,不過要燒耐啲先好食啊,至於豬味道一般就唔好叫太多,除非你好鍾意。我落咁多張單就黎足咁多野食,絕無漏單,值得一讚!總括黎講今次食得好開心,亦都對團購質素一定差的觀念改變,因為以前中得太多伏,呢篇係我係openrice的第一篇食評,因為今次的團購體驗我好滿意,所以特別去寫一份食評讚下和光,同埋介紹各位網友一試,雖然團購完左,但既然佢收人團購價錢都無偷工減料,比得正價既一定
總括黎講今次食得好開心,亦都對團購質素一定差的觀念改變,因為以前中得太多伏,呢篇係我係openrice的第一篇食評,因為今次的團購體驗我好滿意,所以特別去寫一份食評讚下和光,同埋介紹各位網友一試,雖然團購完左,但既然佢收人團購價錢都無偷工減料,比得正價既一定享受到滿意的服務!