餐廳: 堤岸酒吧及餐廳
資訊:

係團購買左 $298 1 位任食燒海鮮套餐,當然繼續同我至愛去食,兩位加埋一 $600 仲要多d 任食頭盤,還可以,但巴馬火腿味道怪怪地,好似有d問題咁。燒野食黎喇!叫西冷牛扒叫左4次,冇1次黎到!黎唔齊野!又漏單!大蝦燒得太乾!跟住唔應該除殼燒!點解燒好既帶子要落咁多配料搶哂帶子真正既味道?加上完全冇燒烤香味,似蒸帶子多d,失敗之作!不得不彈,就係青口!燒得又乾,調味落得太勁,完全搶哂青口鮮味!咸到呢,勁咸! 我食得咸,都即刻係口吐番出黎!雞翼算勉強放得入口,但味道完全唔似燒過!外皮完全冇燒香味 or 脆既感覺!加上燒好既野食係唔應該淋哂汁係上面!可以放係底,或用另外一個碗裝起!雞軟骨,點解要整到咁咸,仲要加埋汁,咸上加咸,又係吐番出黎!自助甜品拼盤,一句到尾,算啦。真係唔知點解會有咁多好評,不食也罷!

任食頭盤,還可以,但巴馬火腿味道怪怪地,好似有d問題咁。
大蝦燒得太乾!跟住唔應該除殼燒!

咸到呢,勁咸! 我食得咸,都即刻係口吐番出黎!

自助甜品拼盤,一句到尾,算啦。

真係唔知點解會有咁多好評,不食也罷!
2011-07-01