2014-07-17 2345 瀏覽
趕係過期前用左佢,所以今日返工前特登去用左佢到左七樓之後轉個彎就見到了,門口職員即刻派menu俾我去到櫃枱前有兩位太太係到選擇食物,諗緊可以點樣善用張coupon,收銀員都好耐心咁幫佢地計下仲有幾多錢淨可以再叫啲乜Cashier旁邊就係放置現成pizza係廚櫃,就係呢個時候我見到隻小小x係Cashier面前行黎行去,但忘我點緊餐嘅個兩位太太竟然見唔到 可能收銀員見到我個樣有啲愕然,所以即刻望出黎都見到小小強,不過拎完紙巾返黎又唔見左唉,我都係睇下我想要邊款pizza, 係呢個時候我又見到隻小蚊滋係塊pizza上行黎行去………… 到我點餐喇,小小x出現返我話俾收銀員知快啲消滅佢點好餐後就拎住塊電子pizza,餐準備好後就會閃同震好似得一個人負責個分餐咁,而眼見個咖啡機又壞壞地,所以佢地都好手忙腳亂薯條係好幼個隻,同團購網張相唔同嘅,明明係粗薯條同有薯皮個隻黎㗎……薯條剛炸好,不過可能太幼嘅原因所以有啲過份脆1/3 Pizza: 薄批,蕃茄醬底,料都好足,磨菇唔係罐頭菇,係有淡淡嘅磨菇香味蕃茄醬微酸,加上巴馬火煺同芝士嘅鹹味,感覺都不錯員工嘅態度不錯,都幾有耐性同細心見到有啲客人係兩個
趕係過期前用左佢,所以今日返工前特登去用左佢
到左七樓之後轉個彎就見到了,門口職員即刻派menu俾我

到我點餐喇,小小x出現返我話俾收銀員知快啲消滅佢
點好餐後就拎住塊電子pizza,餐準備好後就會閃同震
薯條剛炸好,不過可能太幼嘅原因所以有啲過份脆
蕃茄醬微酸,加上巴馬火煺同芝士嘅鹹味,感覺都不錯

員工嘅態度不錯,都幾有耐性同細心
見到有啲客人係兩個人會主動問需唔需要隻紙碟黎分
不過衛生方面真係要注意下,我明白每間食店有小昆蟲出現係在所難免,不過都要好好處理,更何況佢地係開放式廚房添

如果原價$107食呢個Lunch set,就覺得唔太值了
2014-07-09