2012-08-07 9 瀏覽
之前睇左樓下o既鐡板團購餐o既食評, 個心打左個冷震, 我都係買左呢款團購喎.....岩岩呢個星期六晚去左啦.... 其實又唔係咁差喎我訂左八點, 侍應帶我入去時俾左張中間o既枱, 咁岩埋邊張枱o既人走左, 我話想坐個張, 佢都話無問題的...同我地落單個位四眼侍應哥哥仔都好有禮貌, 而且落單時都好清楚重覆我們的需要, 例如唔用鐡板要用碟上, 肉眼扒要六成熟, 要蒜茸汁等等終於上菜啦我地揀左肉眼扒一份及大蝦雜扒各一份肉眼扒都幾大件, 伴碟o既敦都幾多, 係塊扒比較多筋, 要六成熟都做到, 幾廿味一個餐算唔錯大蝦雜扒, 係由雞扒+牛扒+大蝦, 塊雞扒煎得幾香口, 呢個雜扒餐塊牛扒反而無咁多根, 雖然差唔多全熟但都ok喎唔而幾有肉味最後甜品上場啦.....可能其中一杯件蕃薯燒得比較熱, 所以一上枱無耐, 軟雪糕就開始溶, 所以要快快食總括黎講, 幾廿蚊一個餐有足量的主菜配白飯, 味噌湯又有凍飲及甜品, 仲係尖沙咀食算唔錯, 而且食味真係都 OK 架本身六本木正價餐都唔平, 所以我覺得呢餐用團購價係抵 (包括食物和服務)可能佢地鐡板團購餐有改善都係要多謝樓下個位網友O既食評先有改進其實食肆推

岩岩呢個星期六晚去左啦.... 其實又唔係咁差喎

終於上菜啦

我地揀左肉眼扒一份及大蝦雜扒各一份

最後甜品上場啦.....

其實食肆推出團購餐都係想做下推廣, 吸引多D食客黎幫襯, 所以唔應該對團購餐食客有任岐視先可以收到效益
\

ok 架有肉味, 係扒比較多筋