2012-02-21 56 瀏覽
上網睇到團購2人餐$268 有前菜,主菜,甜品,飲品,唔好睇得3樣幾食,2個人食完飽到要係西貢行下入到去待應都係外國人,但佢地都識講小小廣東話,個個都好nice,坐底就立即比杯熱水,我記得上次夏天黎佢會送上冰水,好細心先係前菜有 雞肉沙律or芝士玉米片,擇左後者,份量十足,有4隻醬好好味,食完己經有小小飽肚感到主菜要左大漢堡/煙豬仔骨配薯條,黎到我地到嘩左聲,又好大碟,.個大漢堡上面會有塊厚芝士,個包好香脆,豬仔骨整得好好,一路食一路讚到甜品係cheesecake 同apple pie,又再一個讚總結:待應好nice,唔會因為係食團購而服務唔同,食物都好有水準我見唔係食團購的食物分量一樣,出面好多團購會因為平左而食物質素差,但呢度無變,好有誠意,之後就算唔係團購我都會再黎食

坐底就立即比杯熱水,我記得上次夏天黎佢會送上冰水,好細心
賣相,味道一流
2012-02-17