琴晚同朋友去左品記鮮粉人家私房菜館食雞煲🐔打邊爐🍲 野食野飲都係單點😉🍀重慶雞煲即叫即整🤣 所以要啲時間🤫 可以叫住啲小食小菜食住等😛 雞煲上枱之後 有個職員幫我地一路煮一路攪拌 等啲雞吾會痴底🥰 好細心 服務好好👍🏽 雞件好淋身好易咬開🫣 而且好香好入味🤩🍀手切本地肥牛條牛好大碟 好新鮮☺️ 份量好多 應該都有大約40塊🤤 牛味好濃🐮 有少少根😗 鐘意食牛嘅人必叫😛🍀靚肥牛同樣都係牛味好濃好好食😋 吾會只係得肥膏☺️ 一碟有10塊 適合啲想食少少牛嘅人叫🤣🍀麻辣夫妻肺片有牛肚 牛展 牛腎 花生🥜 麻辣汁超正 好入味❤️ 好食到用埋啲麻辣汁當醬料🤣🍀麻辣豬耳一條條嘅豬耳好爽口🐷 好食到停吾到口🥹 小食望落細細碟 但份量都夠幾個人share😛🍀牛骨濃汁牛丸望落普普通通嘅牛丸 估吾到食落咁有驚喜😳 一咬落口 啲汁即刻爆出黎🤩 味道好濃 成個口都充滿牛味 好滿足☺️🍀手打墨魚滑一大舊墨魚滑🦑 再比隻細匙羹你慢慢刮 整自己鐘意嘅大細🥄 墨魚新鮮 口感彈牙😚🍀戰鬥碗啤酒多數餐廳飲啤酒 都係成枝或者用杯飲🍻 而品記就係比隻戰鬥碗你 戰鬥到底🔥🍀桂花冰粉清得黎甜甜地 用黎做結尾就一流🥰我地7個人食 最後埋單

🍀重慶雞煲
重慶雞煲