2020-02-23 731 瀏覽
⁣🏠"哥登堡餐廳"是馬頭圍道一間平民舊式西餐廳,平日出名食大啖肉的鐵板餐。今日下午經過,發現原來午餐都非常抵食呢!⠀🤗⠀$45午市套餐“焗吞拿魚意粉”包一份主食🍝、餐湯🍲和餐飲☕️。呢個價錢黎講,真係幾抵😋~ 首先焗意粉份量非常足夠,如果🐟吞拿魚份量再多返d,就更好啦! 吞拿魚意粉醤汁creamy,焦香的芝士味配上吞拿魚🐟,好香口。餐湯我點了紅湯-羅宋湯,湯入面好多料, 胡椒味重;而☕️餐飲則點了熱花旗蔘蜜,好喜歡花旗蔘的味道💋,甘香而帶點苦澀,對脾胃很有益😊⠀⠀回頭率: 🌕🌕🌕🌕🌑⠀🏠餐廳: 哥登堡餐廳⠀💌地址: 土瓜灣馬頭圍道440號地下⠀📞電話號碼: 27151639⠀⠀#哥登堡餐廳 #西餐 #土瓜灣 #土瓜灣搵食 #必試 #好味⠀⠀#tastethisnext #buzzfeast #yum #dinner #food #foodiegram #instafood #yummy #complex #eeeeeats #tasty #foodie #eat #foodpics #foodphotography #hungry #lovefood#yummy #hkfood #h

回頭率: 🌕🌕🌕🌕🌑

🏠餐廳: 哥登堡餐廳⠀
💌地址: 土瓜灣馬頭圍道440號地下⠀
📞電話號碼: 27151639⠀

#tastethisnext #buzzfeast #yum #dinner #food #foodiegram #instafood #yummy #complex #eeeeeats #tasty #foodie #eat #foodpics #foodphotography #hungry #lovefood#yummy #hkfood #hk #delicious #🥳⠀