2023-12-23
【土瓜灣•一喜車仔麵】@heyman_noodlesππππππππππππππππππππππππππππππ土瓜灣新店車仔麵 咖喱四寶 咖喱汁都相當出色咖哩王(豬紅、豬皮、蘿蔔) 38$咖哩味道香而不太辣 豬紅豬皮蘿蔔嘅配搭互相輝映吸收咗秘製咖哩汁嘅味道食落更加滋味咖哩四寶(魚蛋、魷魚、牛腩、牛柏葉) 59$以咖哩醬為基底,加入了四種不同的食材:魚蛋、魷魚、牛腩和牛柏葉。我個人最喜歡的是魷魚,因為它的口感非常Q彈,而且完全吸收了咖哩醬的風味,讓整道菜更加豐富。牛腩則是燉得非常軟嫩,入口即化。咖哩醬的味道則濃郁而不過於辣,很適合我的口味。招牌車仔麵 84$+10$米線、豆卜、通菜、特級瀨尿牛筋丸、瑞士汁雞中翼、豬大腸、咖哩魷魚、牛腩汁配 自家製酸梅湯所有配料自行選擇任你配搭 係我最鍾意食嘅diy車仔麵招牌車仔麵 71$+10$粗麵、蘿蔔、生菜魚肉、豬手、牛腩、咖哩汁配自家製竹蔗茅根水飲品都係用自家製作絕無防腐劑 健康!餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 272✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#土瓜灣美食 #一喜車仔麵 #web3土
土瓜灣新店車仔麵 咖喱四寶 咖喱汁都相當出色
咖哩王(豬紅、豬皮、蘿蔔) 38$
咖哩四寶(魚蛋、魷魚、牛腩、牛柏葉) 59$
招牌車仔麵 84$+10$
配 自家製酸梅湯
所有配料自行選擇任你配搭 係我最鍾意食嘅diy車仔麵
招牌車仔麵 71$+10$
粗麵、蘿蔔、生菜魚肉、豬手、牛腩、咖哩汁
配自家製竹蔗茅根水
飲品都係用自家製作絕無防腐劑 健康!
餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄