2022-02-16
早幾日見到有人介紹,比個名吸引左🤣OOO原來係Out Of Office既意思,聽個名好似好chill,見到環境都好似幾正就過來試啦即刻🤪:🍴Quiche of the Day $75每日都唔同!咁岩嗰日係蘑菇薯仔批🥔😍餡料比例岩岩好,薯仔一片片,仲有芝士、蘑菇,層次十足😋側邊仲有沙律配搭🥗食完真係會好滿足🥰🍴Dutch Pancake🥞 $90呢個係即叫即整😝所以需要等大概20分鐘🕓今次係第一次試呢個甜品🤣外脆中間鬆軟,重點係唔會好甜,食落仲好濃蛋香味😋加埋中間啲cream一齊食都唔覺得好膩👍🏻值得一試🍴海鹽焦糖開心果Bagel🥯 $50呢到既bagel係由網店@wingel.bagel提供!麵包體非常煙靭👍🏻表面鋪滿開心果碎增添口感😙但海鹽焦糖醬略嫌甜左少少🤏🍴Orange is the new black☕️ $60味道幾特別,將橙同埋熱情果加入咖啡,夠哂清新🍊呢個配搭都幾襯🤩另外仲嗌左一杯Mocha,但奶味偏重,有改善空間所以唔特別介紹啦🤓整體來講,食物質素不錯👌選擇亦都好多,輕食、正餐、甜品咩都有齊晒👅而且幾特別,有多數Cafe都無既dutch pancake😝環境都ok,咩類
🍴Quiche of the Day $75
🍴Dutch Pancake🥞 $90
🍴海鹽焦糖開心果Bagel🥯 $50
整體來講,食物質素不錯👌選擇亦都好多,輕食、正餐、甜品咩都有齊晒👅而且幾特別,有多數Cafe都無既dutch pancake😝環境都ok,咩類型既枱凳都有,岩哂打卡📸️店員亦都非常親切有禮貌,會主動同我地介紹食物😙我嗰日去係平日下晝都好多人,等左一陣!原本想試佢既炸番薯條,但係已經賣哂🤭佢地仲無限時,可以慢慢坐🤤大家仲唔趁住呢個新年去嘆下咖啡chill返個下晝🥰留意番佢地年初三先開😎
📍Out of Office
土瓜灣美善同里8號美怡大廈地下1-3號舖