2022-11-15 51 瀏覽
收工屋企無飯開,約咗朋友係他屋企附近覓食 ,我地係OpenRice 見到呢間餐廳格調唔錯,同近地鐵站唔使行好遠,於是就揀咗呢間,同埋朋友喺其他地方都試過呢間係唔錯。我地去到之後叫左兩個主食,第一個就係海鮮pizza ,D 芝士啱啱好海鮮又夠多,餅底夠薄 ,食落口都係最緊要係熱辣辣,而且很香口,同朋友都食唔停口,性價比高👍🏻👍第二個就係鵝肝鴨脾意大利飯,鵝肝煎到很脆很香口,有油脂香味溢出嚟,配上一細啖意大利飯啱啱好match ,我比較鍾意食偏軟的意大利飯,呢個飯啱啱好滿足到我要求有滿足感 👏🏻 而且個鴨脾滷得好入味,肉質唔會好鞋。同埋餐廳的feel 幾好,岩哂同朋友飲杯酒同埋傾偈。整體黎講呢間餐廳性價比都高,下次屋企再無飯開 近近地都可以再黎試埋其他菜式。
同埋餐廳的feel 幾好,岩哂同朋友飲杯酒同埋傾偈。