2022-03-06
又嚟介紹特色黃店啦💛今次想同大家分享嘅係位於土瓜灣嘅Cafe🤩,見呢排土瓜灣開咗咁多間Cafe,我當然唔執輸專程嚟呢度歎返個tea啦🤤。環境方面☝🏻餐廳嘅範圍唔算話好大,不過贏咗「麻雀雖小,五臟俱全」🤣。除咗基本餐廳配置,餐廳都仲有放啲Disney嘅figure架😬,都擺得幾有feel。仲有部迷你夾公仔機可以喺等嘢食嘅時候玩下😚。食物方面✌🏻#全日早餐 (Set A:牛油多士、炒蛋、德國腸、蘑菇 、沙律菜、茄汁豆)($80)All day breakfast嘅份量都算多👍,而且所有食物都係熱辣辣奉上。整體嘅水準我覺得都幾高質😋。我就特別想讚下個炒蛋,真係炒得好滑同埋調味都啱啱好🥚!#千島海鮮薄餅($88)餐廳嘅pizza係用厚批製作,食完都有明顯嘅飽腹感👾。值得一提係呢個pizza係可以拉到好長嘅絲架,用嚟打卡就啱晒啦😚。整體嚟講個CP值好高!#蜂蜜蘋果茶 ($32)嚟到cafe就點都要嗌返杯嘢飲啦🤣,今次呢杯飲品個人覺得不過不失,蜂蜜同蘋果嘅味道都出到嚟嘅👍,不過如果蘋果茶嘅味道再濃多少少就更好啦🤪。(如果大家鍾意Toy Story嘅,嚟呢度會有驚喜架🦖!)
環境方面☝🏻
食物方面✌🏻
#千島海鮮薄餅($88)
#蜂蜜蘋果茶 ($32)
(如果大家鍾意Toy Story嘅,嚟呢度會有驚喜架🦖!)