2023-08-09
一入餐廳見到入面有部羊扒風乾機,好吸引🤭餐廳坐滿曬人,都多人walk-in,好彩訂左位🫣值得一提,服務態度好好Lentil Soup:加左檸檬同洋蔥落去,味道多左層次,唔錯Trio Dip:可以一次過試晒三隻味👍🏻最上鷹嘴豆味好滑好香,中間果隻入面有洋蔥蒜頭,好易入口,最下面黑松露味輕身點,但都好食octopus linguine: 哩個真係有驚喜,出面食八爪魚咁大粒通常都好煙韌好難咬,但哩到既八爪魚原來係慢煮嫁,仲有好鮮甜嘅八爪魚味,同埋一啲都唔煙韌一咬就斷開真係好正👍🏻👍🏻個意粉好爽彈,而個味就輕身dChorizo Lamb Sausage: 哩個好推薦💪🏻係用中式既做法黎煮哩個西式食物,羊肉腸無羊臊味👍味道方面係重蒜頭同埋重洋蔥再加少少香草炒的,好香味道好濃郁,再放入個包入面包住黎食,正👍🏻👍🏻Katayef:最後一道甜品,同炸鹹水角好似,但係甜既。入面有兩隻唔同的味道,芝士味唔係一般芝士味,並不是鹹的,也不是甜的,味道比較清淡的建議先食,而另一隻味係甜的,入邊有花生好香個人覺得都幾岩兩個人拍拖談情,一大班朋友去都熱鬧,但都真係要訂左位