2023-06-30 55 瀏覽
前幾日我行開佐敦,屋企人話夜晚想食外賣pizza,但我又唔想成日叫連鎖集團嘅pizza,咁啱我見到呢間土耳其外賣小店,除咗有kebab之外,原來仲有pizza賣,於是我就一於叫嚟試吓!呢間小店由印度人老板娘主理,所有食物都係即叫即整,整嘅時候,傳嚟陣陣pizza香,真係未食先流口水啦😂我分別叫咗香牛肉腸pizza同埋veggie cheese toast,個pizza嘅餅底雖然比較簿,但相當脆身,上面啲cheese又勁多,唔知係咪因為土耳其風味,所以我食到好重嘅香料味,又幾得意,其他地方應該食唔到!而個toast只係$18,都非常抵食!啲芝士又係勁多,如果以食下午茶嚟計都幾平!絕對可以返兜!

外賣自取