2024-03-30
今次試嘗呢間位於灣仔嘅土耳其菜,非常正宗。首先我哋要咗 Lamb Kebab Wrap羊肉串包裹,🌯 呢款包裹以新鮮烤羊肉串包裹著,配合多款香料同醬汁,味道鮮美!每一口都可以感受到豐富嘅香料同肉汁,令人回味無窮!🤤Turkish Salad 土耳其沙拉土耳其沙拉作為一道開胃菜,絕對係出色嘅選擇!🥗 新鮮蔬菜搭配特製醬汁,清新又爽口!每一口都可以感受到蔬菜嘅原汁原味,令人生津!😋 仲有啲羊奶芝士,令味道更加豐富,絕對係一款健康又美味嘅開胃菜!Mix Kebab Bread 混合烤肉串面包如果你對烤肉同麵包一樣都有興趣,咁呢個Mix Kebab Bread絕對係你嘅首選!鮮嫩多汁嘅烤肉配上鬆軟嘅面包,一咬落口,肉汁同面包嘅香味即刻彌漫整個口腔!Cappadocia Turkish Kebab地址 灣仔駱克道114-120號嘉洛商業大廈地下A號舖
Turkish Salad 土耳其沙拉
Mix Kebab Bread 混合烤肉串面包