2022-10-21 50 瀏覽
今日去馬灣玩,去咗好出名嘅 Coffee on the sand! 除咗食午餐,加80蚊就可以參加各種workshop! 淨係喺Coffee on the sand 我地已經逗留了半天🤣 餐廳佈置得好有土耳其氣氛! 🥰 廚師推介 土耳其招牌焗烤雞 雞飯配有沙律! 沙律好新鮮,用黑醋汁好開胃, 頗健康👍🏻雞肉好嫩滑,雞皮焗得好香脆,雞已經切咗四份,飯粒粒分明,紅蘿蔔coselaw 酸酸甜甜,夾埋飯一齊食不錯!  土耳其人特色餃子餃子好特別, 比我們平時食嘅餃子更加細粒! 細細粒好容易食,入面嘅羊肉亦好香口,醬汁少少辣,令餃子更加惹味! 熱百香果暖笠笠,百香果味好濃郁,甜度啱啱好, 啱哂而家轉涼天氣飲! 啤啤熊橙汁咖啡啤啤熊咖啡好可愛,將熊啤咖啡加落橙汁,咖啡味都幾濃,橙汁梳打估唔到咁夾,又解渴! 馬賽克杯墊workshop 因為lunch set 加$80就可以整杯墊好抵玩! 已包括不同顏色嘅馬賽克碎片,拼成自己想要嘅圖案, 一家大細或同朋友都好適合玩!

廚師推介 土耳其招牌焗烤雞

土耳其人特色餃子

熱百香果
暖笠笠,百香果味好濃郁,甜度啱啱好, 啱哂而家轉涼天氣飲!

啤啤熊橙汁咖啡

馬賽克杯墊workshop