就快到聖誕🎄☃️啦~認識我嘅朋友都知,平時我得閒都好鍾意整下嘢食,請佢哋食🤭 所以今個聖誕我就諗住整聖誕主題嘅 Cupcakes 🎅🏻🧁啦❗️~早幾日,我就去荃灣愉景新城──炑八烘焙工作坊。工作坊有烘焙老師全程耐心教學🩷,教我由零開始製作到唧花裝飾蛋糕,相信就算係零經驗,未整過蛋糕嘅你,每個步驟有老師嘅悉心指導下,都一定好快上手!今次我就揀咗製作「派對驚喜紙杯蛋糕🎄🥳🧁」 (製作時間: 1.5hrs) ✨️✨️,製作上都好簡單,容易整,好適合大人同小朋友一齊參與。除咗「派對驚喜紙杯蛋糕🎄🥳🧁」,聖誕主題嘅烘焙系列,仲有聖誕曲奇🍪、冰雪/聖誕小雪人朱古力流心奶蓋蛋糕🎂、聖誕派對迷你冬甩🍩等可以揀,想聖誕俾驚喜另一半或者親朋好友☃️,就去book定炑八烘焙工作坊製作你嘅驚喜啦❗️~🧁@meokbang_kidzone_炑八烘焙工作坊 (荃灣) + 炑八韓烤親子餐廳 (荃灣)地址:荃灣青山公路荃灣段398號愉景新城1樓1009A&B號舖#炑八韓烤親子餐廳 #韓烤親子餐廳 #香港親子餐廳 #親子餐廳 #韓系童心空間 #韓屋 #親子韓服 #親子假日好去處 #親子好去處 #小朋友放電之選 #邊食邊玩 #波波
就快到聖誕🎄☃️啦~

派對驚喜紙杯蛋糕

@meokbang_kidzone

_

炑八烘焙工作坊 (荃灣) + 炑八韓烤親子餐廳 (荃灣)

#炑八韓烤親子餐廳 #韓烤親子餐廳 #香港親子餐廳 #親子餐廳 #韓系童心空間 #韓屋 #親子韓服 #親子假日好去處 #親子好去處 #小朋友放電之選 #邊食邊玩 #波波池 #滑梯 #KoreanBBQ #meokbangkidzone #babymeal #小baby粥糊餐 #兒童餐 #炑八烘焙工作坊 #Christmas #聖誕 #聖誕節 #聖誕烘焙 #聖誕工作坊 #聖誕好去處 #香港聖誕 #Christmas #HKChristmas
用餐優惠
試食活動