2020-12-29
我都好鍾意食牛角🐮 就算疫情小左出街食,都有去牛角💛買外賣牛肉飯🥡食😋 但我真係好想食燒肉呀!! . ♡.點知🤩牛角同🇯🇵日本既BBQ 電熱鍋品牌 @recoltehk 合作🎉 推出限定récolte 日式電熱鍋 + 🐮牛角燒肉套餐2人前 (Set C) 1客 $988(正價$1501) 我地... 考慮左幾分鐘就買左🤣🤣(櫻花粉🌸色好吸引我)個日式電熱鍋有坑紋燒烤盤同平煎盤,用左一次,我覺得:❣️火力夠勁,好快燒熟,但又唔燶❣️唔會好油,睇返介紹原來有六個隔油小孔的燒烤盤,可以將多餘油脂從盤上流到下層水盤❣️ 易清潔🧽(負責洗果個話我知🤣) . ♡.~仲可以追加指定燒肉套餐,買1個有7折、2個有65折、3個有6折,4個或以上有5折!.🧸喜歡請follow and like @serenataobb 支持一下💕.. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . .餐廳:牛角日本燒肉專門店. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . .
. ♡.
❣️火力夠勁,好快燒熟,但又唔燶
❣️ 易清潔🧽(負責洗果個話我知🤣)
. ♡.
餐廳:牛角日本燒肉專門店