2024-05-07
平時喺元朗冇乜放題好食,特登出嚟尖沙咀搵放題食,之前朋友介紹嚟呢間燒魂食,咁就前一日book位,今日就可以去食啦呢間放題雖然仲用緊紙去落單,但係上菜速度都幾快,呢頭落完單嗰頭就上菜,所以放題速度嚟講係超乎水準肉類嘅選擇都10分多同埋10分特別,除咗牛之外仲有雞同埋豬,我梗係要一試吓佢嘅柚子雞翼同埋孜然雞翼啦牛肉嚟講呢,我會覺得係好OK,當然冇高質嗰啲餐廳咁好食啦,但係我可以話佢絕對對得起個價錢!,我會推薦大家食和牛同埋骰子牛!我覺得呢兩款雞翼都醃得好入味喎,同埋啲雞肉都好亂,冇雪藏味食得太多又唔係咁健康,所以我哋嗌咗個蒜味炒通菜,嘩估唔到上面有咁多蝦皮唔知以為去咗食小菜啊,個通菜竟然好好食!之後我哋又嗌咗鐵板粟米,平時放題啲粟米都係比一杯仔㗎咋嘛,嘩佢真係成個鐵板上,望到都大滿足!仲要都幾好食添另外,刺身都好好食喎,我都未食過咁大隻嘅刺身蝦,隻隻都10分肥美,我哋都忍唔住叫咗10幾隻!
我覺得呢兩款雞翼都醃得好入味喎,同埋啲雞肉都好亂,冇雪藏味
唔知以為去咗食小菜啊,個通菜竟然好好食!