2021-06-25 63 瀏覽
揀餐廳同媽咪食飯,見呢間裝修幾靚同modern,可以坐得舒舒服服飲下茶, 呢度係用英記嘅茶葉已經加分,同埋佢嘅點心外型設計都幾有心思,望落全部都好精緻啱晒打卡!! 咁啱被安排坐喺紅葉樹下,係咁幫媽咪影相,佢好開心!! 食物基本上全部都好滿意,唔係得個樣食落都好味,特別鍾意青森蘋果叉燒酥,外型整到神似Mini版嘅靑森蘋果,蘋果味同叉燒係夾嘅,好食!! 今日食咗唔少蝦嘅菜式,蝦肉全部都新鮮同彈牙,食得出用料係唔錯,對得住個價錢!!-西班牙紅蝦水晶餃-紅米腸粉-長春卷另外叫左兩個素菜為主嘅點心都覺得好食!! -黑虎掌花素餃,素餃皮唔會過厚-松露牛肝菌腐皮卷,食到滿滿嘅松露味道大食嘅我哋最後仲叫咗椒鹽白飯魚同菠蘿櫻花蝦炒飯,個炒飯炒到粒粒分明,櫻花蝦多到滿瀉,加埋酸酸甜甜嘅菠蘿,呢個配搭好好!! 滿足又滿意嘅一餐!!

-西班牙紅蝦水晶餃
-紅米腸粉
-長春卷

另外叫左兩個素菜為主嘅點心都覺得好食!!
-黑虎掌花素餃,素餃皮唔會過厚
-松露牛肝菌腐皮卷,食到滿滿嘅松露味道