2018-11-29 1668 瀏覽
中環其實真係幾多好野食,而且菜式都係好新穎就好似呢間韓國餐廳咁,地方雖小但野食一啲都唔馬虎Set 1: Spicy Corn Salad + Cheese Fries + Beef Banh Mi + Soft Drink呢個set係最豐富,因為食完係會好飽,而且每樣野都好fresh,特別係個banh mi佢用韓國既料去整越南特有既食品,入面好juicy同好多配料而薯條都係新鮮炸出黎,加上芝士係剛剛好既配搭Set 3: Sweet and Sour Chicken + Beef Bibimbap + Lemonade甜辣雞係香港都有好多間炸雞店有,不過呢間既雞有陣雪味,用醬料想掩蓋陣味而牛肉飯就份量偏少,而且味道一般,唔算特別配埋咁大杯lemonade就差不多,中午黎講都飽肚Rice Cake Dish呢個係非常好食~因為我最鍾意就係rice cake佢辣味做得啱啱好,適合香港人既口味上面會有啲炸左既煙肉碎,增加年糕既口感!整體黎講,環境好好唔係好多人因為普遍都係帶走食或者用外送app所以坐得好舒服,但價錢算高而且份量少~推介:  /5
中環其實真係幾多好野食,而且菜式都係好新穎
就好似呢間韓國餐廳咁,地方雖小但野食一啲都唔馬虎

佢用韓國既料去整越南特有既食品,入面好juicy同好多配料
而薯條都係新鮮炸出黎,加上芝士係剛剛好既配搭
而牛肉飯就份量偏少,而且味道一般,唔算特別
配埋咁大杯lemonade就差不多,中午黎講都飽肚
Rice Cake Dish
呢個係非常好食~因為我最鍾意就係rice cake

佢辣味做得啱啱好,適合香港人既口味
上面會有啲炸左既煙肉碎,增加年糕既口感!
Rice  cake
整體黎講,環境好好唔係好多人
因為普遍都係帶走食或者用外送app
所以坐得好舒服,但價錢算高而且份量少~
推介:
Rice  cake